info@connection-hetkoor.nl

U kunt ons bereiken onder nummer 0251 315822

Connection-hetkoor

Een koor dat al 37 jaar bestaat is niet echt bijzonder; wat wel bijzonder is, is het feit dat het koor vele stijlen beheerst. Zo zingt het koor up-tempo gospels, maar ook ingetogen ballads en heeft het een aantal klassieke stukken in het repertoire. Ook heeft het koor een uitgebreid paas- en kerst-repertoire.

De dirigente van het koor, Rolien Eikelenboom, staat ook al vanaf het eerste uur voor het koor, net zoals een aantal leden die al vanaf het begin af aan meezingen. Een fijne vaste basis dus!

Het koor kan prachtig à capella zingen, maar het komt pas echt los als het vaste vierkoppige combo het koor begeleidt. De begeleiding bestaat uit keyboard (Roel Donken), basgitaar (Mike Oosterman), gitaar (Han Heevel) en drums (André van Roode). Af en toe schuift koorlid Miranda Zuurbier bij het combo aan om met haar accordeon het koor weer een heel ander geluid te geven.

Genoeg variatie dus in dit koor!

Laat u verrassen door dit gezellige gemengde koor bestaande uit 30 zangers (m/v) en fijne begeleiding!

Nieuwe leden welkom!

HWil je deel uit gaan uitmaken van ons gezellige koor, dan kan dat: we zoeken nieuwe leden voor alle stemsoorten en vooral tenoren worden uitgenodigd om lid te worden. Dit kunnen zowel mannen als heel laag zingende vrouwen zijn. We repeteren tweemaal per maand op zondagavond in Castricum. Hieronder vind je het repetitieschema!

Repetities in 2022 / 2023

Eerste seizoenshelft september 2022 t/m december 2022:

11 september     stemsoort repetitie: kerst.

25 september   met band: nummers uit Nieuwe Wereld Concert die ook bij kerst kunnen

9 oktober           met band: kerst

30 oktober        met band: kerst